Higgy abban, hogy velünk megvalósíthatod álmaid! Ha Te vagy az, aki szeretne...

Higgy abban, hogy velünk megvalósíthatod álmaid! Ha Te vagy az, aki szeretne...

Higgy abban, hogy velünk megvalósíthatod álmaid! Ha Te vagy az, aki szeretne...

 • a kemény munkával végre kiemelkedő jövedelmet
  szerezni
 • a képességei, rutinjai által fényes karriert befutni
 • és egy olyan szegmensben dolgozni, amely segít
  az embereknek megalapozni a jövőjüket
 • a kemény munkával végre kiemelkedő jövedelmet
  szerezni
 • a képességei, rutinjai által fényes karriert befutni
 • és egy olyan szegmensben dolgozni, amely segít
  az embereknek megalapozni a jövőjüket
 • a kemény munkával végre kiemelkedő jövedelmet szerezni
 • a képességei, rutinjai által fényes karriert befutni
 • és egy olyan szegmensben dolgozni, amely segít az embereknek megalapozni a jövőjüket

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

A pályamódosításra kényszerülők többsége a pénzügyi tanácsadásban is remekül kamatoztatható készséggel rendelkezik, így számukra kézenfekvő terület lehet az értékesítés világa. A pedagógusok, egészségügyben vagy akár a vendéglátásban dolgozók az emberi kapcsolatok építésében nagy rutinra tettek szert, kitartóak és kiválóan kommunikálnak. Ezen képességek pedig olyan tulajdonságok, melyeket kiválóan lehet kamatoztatni a tanácsadói karrier során.

Az UNIQA a pályamódosításra kényszerülők részére biztos egzisztenciát és új hivatást kínál. Tanácsadóink nap mint nap azért dolgoznak, hogy segítsenek az ügyfeleinknek megalapozott pénzügyi döntéseket hozni. Az egyre szűkülő szociális háló arra ösztönzi az embereket, hogy maguk gondoskodjanak saját és családjuk jövőjéről, anyagi biztonságáról. Segíts Te is leendő ügyfeleidnek, hogy megtervezzék és megteremthessék a biztos jövőjüket! Erről szól a tanácsadói hivatás.

Higgy abban, hogy az UNIQA jó alternatíva!

A UNIQA-RÓL

Az UNIQA Biztosító Zrt. az UNIQA csoport tagja, mely az egyik vezető közép-európai biztosítókonszern; 22 ezer munkatársa 19 országban tízmillió ügyfelet szolgál ki.

Az UNIQA cégcsoport tagjai a hazai biztosítási és befektetési piac jelentős szereplői. A UNIQA az ezredforduló óta egész országra kiterjedő értékesítési hálózatot épített ki; célja, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújtson kiemelkedő minőségben.

Az UNIQA-nál sok esetben mi diktáljuk a trendeket. Egyedülálló szervezeti struktúránk gyorsabb, ügyfeleink igényeihez igazodó szolgáltatást, illetve modern munkakörnyezet és munkatársaink fejlődéshez szükséges minden lehetséges eszköz biztosítását teszi lehetővé.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Biztosítások
 • Befektetések
 • Ezekkel kapcsolatos személyes és online tanácsadás

A UNIQA-RÓL

VÁLLALATI ÉRTÉKEINK:

INSPIRÁLUNK. Az emberekért vagyunk. Egyaránt érdekeltek és elkötelezettek vagyunk ügyfeleink és dolgozóink iránt. Ismerjük és megértjük szükségleteiket, motiváljuk, támogatjuk őket.

PIACOT FORMÁLUNK. Folyamatosan fejlődünk. Proaktív és intelligens megoldásokkal új sztenderdeket állítunk fel a biztosítási szektor számára. Fejlődünk, tanulunk, jobbá válunk.

SZOLGÁLTATUNK. Célunk a siker. Mindig az élen járunk, sikereinket annak köszönhetjük, hogy ügyfeleinknek páratlan minőségű szolgáltatást kínálunk, és mindig betartjuk, amit ígérünk.

ŐSZINTÉK VAGYUNK. Következetesek és érthetőek vagyunk. Nyíltan, átláthatóan működünk vállalaton belül és kívül egyaránt. A bizalom fontos számunkra, értékeljük ügyfeleinket és kollégáinkat.

MUNKALEHETŐSÉG, NEKED!

Az UNIQA Biztosító a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplőjeként biztos hátteret nyújt sikeres tanácsadói és vezetői karrieredhez.

Milyen az UNIQA-nál dolgozni?

Egy olyan vállalati kultúra részese leszel, ahol a legfőbb érték az ember. Az UNIQA pénzügyi tanácsadójaként segítséget nyújtasz ügyfeleidnek abban, hogyan gondoskodjanak saját és családjuk jövőjéről, anyagi biztonságukról. Tapasztald meg, milyen érzés tudásoddal, kitartásoddal értéket teremteni!

Higgy abban, hogy velünk megtalálod a számításod!

Csatlakozz hozzánk, akár másodállásban is!

ISMERD MEG SEBESTYÉN EMESÉT, AKI A
BIZTONSÁGOT ÉS A FEJLŐDÉST TARTJA A
LEGFONTOSABBNAK!

Több mint 20 éve dolgozom az UNIQA-nál üzletkötőként, mert a rugalmas munkaidőnek köszönhetően mindig tudtam alkalmazkodni gyermekeim igényeihez. Az UNIQA egy színvonalas, családias multicég, ahol magas szintű szakmai képzésekkel segítik a munkánkat, a versenyképes jutalékrendszer mellett bónuszokkal és exkluzív utakkal motiválnak; segítségükkel és kemény munkával biztos anyagi hátteret biztosíthattam a családomnak. A karrierem során engem ért sikerekben az időközben felnőtt lányom is meglátta a lehetőséget, így ő is ezt a szakmát választotta. 2006-ban pedig önálló, saját irodát nyithattam, így jelenleg az egyik legsikeresebb Prémium ügynökség vezetőjeként három irodában segítem csapatom munkáját. Az ő sikerük tesz elégedett és motivált vezetővé. Csatlakozz hozzánk Te is!

Mit kínálunk számodra?

ikon

Vállalkozást indító pénzügyi támogatás

Egy vállalkozás indítása számos költséget, beruházást és jól megalapozott üzleti stratégiát igényel. Nálunk vállalkozásod építése kis kockázattal és egy jól működő üzleti modell átadásával indul. Kezdő vállalkozásod indításához kiemelkedő pénzügyi támogatást nyújtunk, melynek segítségével fedezni tudod ezzel járó kiadásaidat.

ikon

Kiemelkedő jövedelem és juttatások

Vállalkozásod bevételeit előrelátható és kiszámítható módon tervezheted meg, melyben segítségedre lesznek tapasztalt munkatársaink. Jutalékrendszerünk lehetőséget ad arra, hogy nagyobb teljesítmény esetén magasabb szintre lépj, ezáltal extra bónuszra tegyél szert. Lehetőséged van arra is, hogy folyamatos (passzív) bevételt könyvelhess el, ami akkor is a számládra érkezik, ha megérdemelt szabadságod töltöd, vagy ha más okból kiesel a munkából.

Mitől különleges az UNIQA
tanácsadójaként dolgozni?

Új munkatársainkat 12 hónapos program keretében felkészítjük arra, hogy stabil megélhetést és átlag feletti életszínvonalat biztosító jövedelmet érjenek el. Ehhez elsőként megmutatjuk, hogyan építheti fel saját ügyfélkörét, majd valódi élethelyzetekben bemutatjuk, hogyan lesz egy tárgyalópartnerből szerződéssel rendelkező ügyfél.
Közös munkánk során mindvégig figyelemmel kísérjük a tevékenységedet, segítséget nyújtunk első önálló munkádtól kezdve. Segítünk tapasztalatot gyűjteni, tudásodat mélyíteni, és tanácsokat adunk, hogyan válhatsz még sikeresebbé.

 • Gyakorlatorientált képzési rendszerrel várunk.
 • Oktatásaink során felkészítünk arra, hogy hogyan építs ügyfélkört, hogyan mérd fel leendő ügyfeled igényeit, és hogyan tervezzétek meg közösen pénzügyi jövőjét.
 • Nagyfokú önállóságot és rugalmas időbeosztást biztosítunk.
 • Stabilitást, megbecsülést és kiemelkedő jövedelmet érhetsz el.
 • Segítjük a karriered és a szakmai fejlődésed.
 • Folyamatos fejlődésed számunkra is fontos, ehhez pedig egyedi – tanácsadói és vezetői – karrierlehetőséget nyújtunk.
 • A tanácsadói munkát nagyfokú rugalmasság jellemzi, saját ritmusod szerint szervezheted a napod, rugalmasan újratervezheted a napi teendőket és magad döntöd el, hogy mikor mész szabadságra.

UNIQA - Higgy abban, hogy a biztonság
kulcs a jövő boldogságához!

ADD MEG AZ ADATAIDAT, ÉS
FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!