otthonról dolgozom

Higgy abban, hogy velünk megvalósíthatod álmaid! Ha Te vagy az, aki szeretne...

Higgy abban, hogy velünk megvalósíthatod álmaid! Ha Te vagy az, aki szeretne...

Higgy abban, hogy velünk megvalósíthatod álmaid! Ha Te vagy az, aki szeretne...

 • a gyermeknevelés mellett is magas
  jövedelmet szerezni
 • otthonról végezhető munkát végezni
 • és megtalálni az egyensúlyt a magánélet
  és a hivatás között
 • a gyermeknevelés mellett is magas
  jövedelmet szerezni
 • otthonról végezhető munkát végezni
 • és megtalálni az egyensúlyt a magánélet
  és a hivatás között
 • a gyermeknevelés mellett is magas
  jövedelmet szerezni
 • otthonról végezhető munkát végezni
 • és megtalálni az egyensúlyt a magánélet
  és a hivatás között

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

Az UNIQA tanácsadói pályája lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén megtaláld a számításod. A rugalmas idő- és feladatbeosztásnak köszönhetően megteremtheted a munka és a magánélet, a család vagy a gyereknevelés közötti egyensúlyt.

A számodra fontos értékeknek megfelelően alakíthatók a feladataid, időbeosztásod, és a munkaszervezés akár otthonról is végezhető. Ha pedig támogatásra vagy tanácsra van szükséged az új feladatokkal kapcsolatban, akkor mindig van kihez fordulni az online és offline térben egyaránt, így egyszerre élvezheted a kötetlenséget és a csapathoz tartozás érzését.

Higgy abban, hogy velünk elérheted a céljaid!

Mi garantálja, hogy átlag feletti életszínvonalat
érj el tanácsadóként az UNIQA-nál?

Célunk, hogy segítsünk az embereknek a pénzügyi biztonság megteremtésében. Egy olyan korban, ahol a társadalom egyre jobban elöregedik, ahol a munkáltatók és az állam lassan kivonulnak a nyugdíjrendszerekből, ahol az egészségügyi biztonságot már csak a magánkórházak és magánrendelések jelenthetik, illetve ahol a gyermekeink jövőjéről már ma kell gondoskodnunk, célunk sohasem volt ennyire időszerű és soha nem volt rá ilyen nagy szükség, mint most.

MUNKALEHETŐSÉG, NEKED!

Az UNIQA Biztosító a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplőjeként biztos hátteret nyújt sikeres tanácsadói és vezetői karrieredhez.

Milyen az UNIQA-nál dolgozni?

Egy olyan vállalati kultúra részese leszel, ahol a legfőbb érték az ember. Az UNIQA pénzügyi tanácsadójaként segítséget nyújtasz ügyfeleidnek abban, hogyan gondoskodjanak saját és családjuk jövőjéről, anyagi biztonságukról. Tapasztald meg, milyen érzés tudásoddal, kitartásoddal értéket teremteni!

Higgy abban, hogy velünk megtalálod a számításod!

Csatlakozz hozzánk, akár másodállásban is!

ISMERD MEG ORBÁN TIBORT, AKI A
MAGÁNÉLET ÉS A MUNKA EGYENSÚLYÁT
TARTJA A LEGFONTOSABBNAK!

11 éve lettem az UNIQA szerződéses partnere. Pályakezdőként kerültem ide, és azóta is itt dolgozom. Ez az a hely, ahol megtaláltam a számításaimat! Saját magam osztom be az időmet, ezáltal úgy tudom alakítani a munkámat, hogy mellette jusson idő a családomra, a sportra és a hobbijaimra; az UNIQA így biztosítja számomra, hogy megteremtsem a magánéletem és a munkám közötti egyensúlyt. A másik fontos érv az értékesítői munka mellett, mely befolyásolta a döntésem, a kereseti lehetőség volt. Kevesebb, de érdemi munkával is versenyképes fizetést tudtam elérni, és ennek a felső határa is csak rajtam múlik. Ha minket választasz, jó helyen leszel.

Mit kínálunk számodra?

ikon

Vállalkozást indító pénzügyi támogatás

Egy vállalkozás indítása számos költséget, beruházást és jól megalapozott üzleti stratégiát igényel. Nálunk vállalkozásod építése kis kockázattal és egy jól működő üzleti modell átadásával indul. Kezdő vállalkozásod indításához kiemelkedő pénzügyi támogatást nyújtunk, melynek segítségével fedezni tudod ezzel járó kiadásaidat.

ikon

Kiemelkedő jövedelem és juttatások

Vállalkozásod bevételeit előrelátható és kiszámítható módon tervezheted meg, melyben segítségedre lesznek tapasztalt munkatársaink. Jutalékrendszerünk lehetőséget ad arra, hogy nagyobb teljesítmény esetén magasabb szintre lépj, ezáltal extra bónuszra tegyél szert. Lehetőséged van arra is, hogy folyamatos (passzív) bevételt könyvelhess el, ami akkor is a számládra érkezik, ha megérdemelt szabadságod töltöd, vagy ha más okból kiesel a munkából.

Mitől különleges az UNIQA
tanácsadójaként dolgozni?

Új munkatársainkat 12 hónapos program keretében felkészítjük arra, hogy stabil megélhetést és átlag feletti életszínvonalat biztosító jövedelmet érjenek el. Ehhez elsőként megmutatjuk, hogyan építheti fel saját ügyfélkörét, majd valódi élethelyzetekben bemutatjuk, hogyan lesz egy tárgyalópartnerből szerződéssel rendelkező ügyfél.
Közös munkánk során mindvégig figyelemmel kísérjük a tevékenységedet, segítséget nyújtunk első önálló munkádtól kezdve. Segítünk tapasztalatot gyűjteni, tudásodat mélyíteni, és tanácsokat adunk, hogyan válhatsz még sikeresebbé.

 • Gyakorlatorientált képzési rendszerrel várunk.
 • Oktatásaink során felkészítünk arra, hogy hogyan építs ügyfélkört, hogyan mérd fel leendő ügyfeled igényeit, és hogyan tervezzétek meg közösen pénzügyi jövőjét.
 • Nagyfokú önállóságot és rugalmas időbeosztást biztosítunk.
 • Stabilitást, megbecsülést és kiemelkedő jövedelmet érhetsz el.
 • Segítjük a karriered és a szakmai fejlődésed.
 • Folyamatos fejlődésed számunkra is fontos, ehhez pedig egyedi – tanácsadói és vezetői – karrierlehetőséget nyújtunk.
 • A tanácsadói munkát nagyfokú rugalmasság jellemzi, saját ritmusod szerint szervezheted a napod, rugalmasan újratervezheted a napi teendőket, és magad döntöd el, hogy mikor mész szabadságra.

UNIQA - Higgy abban, hogy a biztonság
kulcs a jövő boldogságához!

ADD MEG AZ ADATAIDAT, ÉS
FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!