Az UNIQA Karrierprogram kiszámítható, tiszta jövőképet ad kollégáink számára. Ismerd meg és legyél részese Te is!

Olyan sokszínű közösség vagyunk, akik többre vágynak! Velünk Te is megvalósíthatod álmaid!

A részletekért
kattints a lépcsőre:

ÜGYNÖKSÉGVEZETŐ
CSOPORTVEZETŐ
MENTOR

A felvétel folyamata

Toborzás

Jelentkezésed beküldését követően 3 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy személyes interjú időpontot.

Kiválasztás

Az első interjú:
Olyan személyes beszélgetés az UNIQA-nál, melyet egy vezető beosztású kollégával folytatsz. A beszélgetés célja, hogy megismerjünk Téged, illetve, hogy információt adjunk számodra a feladattal kapcsolatban.

Második interjú:
Bővebb információt kapsz arról, hogy milyen a kezdő tanácsadói finanszírozás, és hogy pontosan miből tevődik össze a jövedelmed. Azt is megmutatjuk, hogy tevékenységed révén miként tudod elérni az általad kitűzött célokat.

Belépés

Szerződéskötéshez szükséges dokumentumok beszerzésével, a megbízási szerződés aláírásával csatlakozhatsz csapatunkhoz és beindíthatod a karriered, építheted saját vállalkozásod. Ezzel részesévé válsz az JÖVŐKÉP Karrierprogramnak.

  • Egy olyan Integrációs és Karrierrendszert építettünk fel, ami lehetővé teszi számodra, hogy karriered repülőrajtot vegyen. Ezen az úton sosem leszel egyedül. Fejlődésedet olyan szakemberek segítik, akiket egy nagyon fontos dolog köt össze: elérd a saját magad által kitűzött célokat!
  • Hiszünk a profi pénzügyi igényfelmérés, tervezés és tanácsadás jövőjében.
  • Célkitűzéseink között a legfontosabb, hogy érezd, a munkádnak társadalomformáló szerepe van: felhívod az emberek figyelmét a tudatos pénzügyi döntések előnyeire, javíthatsz családok anyagi helyzetén, és nap mint nap segíthetsz embereknek álmokat tervezni.
  • Bízunk benne, hogy a segítségünkkel, kitartó munkáddal és folyamatos fejlődéssel egy sikeres vállalkozást tudsz majd felépíteni. Csatlakozz hozzánk!

Miért szeretnek a kollégák vállalkozók lenni?

Mert szabad lehetek.

Rugalmas időbeosztásom van és nincs plafon a keresetemben.

Dolgoztam 10 évig alkalmazottként egy vendéglátóegységben (felszolgáló szakoktatóként, később üzletvezetőként). Nem szerettem, hogy mindig megmondták, mit, hogyan csináljak. Sokkal jobb ötleteim is lettek volna. 😊

A magam ura vagyok, magam miatt dolgozhatok.

Nincs fix munkaidő, így amint megvan a havi kitűzött eredmény, kicsit lazábbra lehet venni a témát. 😊

Mindig lehet fejlődni és mindig jön egy újabb lehetőség, amit kihasználva még sikeresebb lesz az ember.

Vállalkozóként az átalányadózás nagyon egyszerű.

Szeretem és igénylem az önállóságot, jobban meghatározhatom a jövedelmemet és a szabadidőmet.

Mit tekintünk előnynek jelentkezéskor?

Értékesítési tapasztalat

Egyetemi / főiskolai végzettség

(ennek hiányában biztosításközvetítői hatósági vizsga)

B kategóriás jogosítvány

A jelentkezés minimum feltétele az érettségi bizonyítvány megléte (ebben az esetben el kell végezned a 3 napos biztosításközvetítői hatósági képzést, melyet sikeres vizsgával kell zárnod.)

Add meg az adataidat, és felvesszük veled a kapcsolatot!

(jelentkezés feltétele az érettségi)
Önéletrajz feltöltése pdf vagy doc formátumban

A pozíciókra benyújtott pályázatokkal kapcsolatos adatkezelésre a https://www.uniqa.hu/adatkezeles oldalon található Álláspályázatokra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató az irányadó.